Teisipäev, september 24, 2019
 

Kõpu õppekoha tuleohutus jättis soovida

Päästeamet kontrollis septembri algul üle Eesti koolide ja lasteaedade tuleohutust. Hiiumaal kontrollitud neljast õppeasutusest oli korras kolm: Kärdla Kalda tänava lasteaed, Käina lasteaed Tirtspõnni ja Lauka põhikool. Kontrollid külastasid ka Kärdla põhikooli Kõpu õppekohta ja seal leiti hulk puudusi. Positiivsena nimetas Lääne päästekeskuse kommunikatsioonijuht Maris Moorits, et kõikides asutustes olid evakuatsiooniteed korras ja läbitavad.
Kõpu õppekohas ei olnud korras evakuatsioonivalgustus, puudusi oli automaatse tulekahjuhoiatuse süsteemis. Samuti ei olnud koolis läbi viidud evakuatsiooniõppust. Kooli kolmes hoones asuvate tulekustutite kontrolli aeg oli möödas. Samuti peaks õpilas­kodu saun olema omaette tuletõkkesektsioonis.

 

Sildid:

Comments

Pole ühtegi kommentaari.
 
Hiiu Lehest

Hiiu maakonna sõltumatu maakonnaleht aastast 1997

Miks sündis Hiiu Leht »
Kontakt

Telefon: +372 463 2199
Email: hiiuleht@hiiuleht.ee

Vabrikuväljak 1, Kärdla, 92411