Teisipäev, september 10, 2019
 

Hooaja viimased võistlused

Viimane võimalus võita veel sel aastal Eesti meistrivõistluste medaleid oli laupäeval, 7. septembril. Seda võimalust Hiiumaa orienteerujad kasutamata ei jätnud ja Raplamaalt Varbolast toodi koju kaks kulda, üks hõbe ja üks pronks.
Rajad, mis algasid ja lõppesid Varbola linnuses, olid märgatavalt pikemad kui tavaliselt ja rajakaart oli valminud just selleks võistluseks. Hiiumaalt oli võistlemas 11 orienteerujate klubi liiget, sh kolm spordikoolist. Toomas Mast ja Toivo Saue said kumbki oma vanuseklassis kuldmedali, Herta Kesküla hõbemedali, Kustu Künnapas ja Mati Mägi pronksmedali. Medalist jäi õige veidi puudu Maria Elleril ja Siiri Taltsil, kes oma vanuseklassis saavutasid tubli viienda koha.
Hooaja viimane suurem rahvusvaheline orienteerumisvõistlus peetakse sel nädalavahetusel, 14.–15. septembril Tartumaal Elva lähistel Vitipalus ning ka hiidlased on sinna võistlema minemas. Kavas on palju võistlusklasse ja noorimatele nöörirada.
ANU SAUE
orienteerumistreener

 

Sildid: ,

Comments

Pole ühtegi kommentaari.
 
Hiiu Lehest

Hiiu maakonna sõltumatu maakonnaleht aastast 1997

Miks sündis Hiiu Leht »
Kontakt

Telefon: +372 463 2199
Email: hiiuleht@hiiuleht.ee

Vabrikuväljak 1, Kärdla, 92411