Teisipäev, september 10, 2019
 

Endised partnerid nõuavad Leedolt miljoneid eurosid

Praamiäris varju hoidnud ärimehed Olav Miil, Richard Tomingas ja Hillar-Peeter Luitsalu on oma pikaaegse partneri Vjatšeslav Leedo vastu kohtusse jõudnud, kirjutas Ärileht reedel.
Reedel kogunesid Tallinna kohtumajja ettevõtjad, kes alustasid koos äritegemist 2007. aastal ja tõid mandri ja saarte vahele liikuma uued parvlaevad. Ärimehed väidavad oma hagides, et pikaaegse partneri Vjatšeslav Leedo võlad nendele ulatuvad 4,7 miljoni euroni.
Kui Saaremaa ärimehel Vjatšeslav Leedol tekkis idee lasta ehitada mandri ja suursaarte liinidele uued parvlaevad, andsid selle jaoks laenu Richard Tomingas koos äripartneritega 4,3 miljonit eurot ning Olav Miili firma
12,9 miljonit. Lisaks võeti laenu sakslaste DVB Bankilt.
Kui 2015. aastal oli selge, et riikliku dotatsiooni najal püsinud praamiäri järgmisel aastal otsa saab, hakkasid pihta rahalised segadused. Nüüd süüdistavadki laenuandjad Leedot ja tema ettevõtteid neile suurelt võlgu jäämises.

 

Sildid: , ,

Comments

Pole ühtegi kommentaari.
 
Hiiu Lehest

Hiiu maakonna sõltumatu maakonnaleht aastast 1997

Miks sündis Hiiu Leht »
Kontakt

Telefon: +372 463 2199
Email: hiiuleht@hiiuleht.ee

Vabrikuväljak 1, Kärdla, 92411