Reede, august 16, 2019
 

Ujumissillale paigaldati käsipuud

www.vald.hiiumaa.ee
Eile paigaldati populaarsele Hausma supluskoha ujumis­sillale  käsipuud, et vette minek ja veest väljumine oleks turvalisem. Kärdlas on ujumissillad Rannapaargu juures ja Hausma supluskohas, mõlemad jäävad randa seniks, kuni ilmad lubavad. Uus ujumissild paigaldati Hausma tee algusesse 2017. aasta augustis. Tegemist on populaarse ujumiskohaga, kus vesi läheb kiiresti sügavaks ning tänu ujumissillale on võimalik teravaid rannakive vältides astuda liivase põhjaga merevette.

 

Sildid: ,

Comments

Pole ühtegi kommentaari.
 • Lisa kommentaar
   
  Your gravatar
  Sinu nimi
   
   
  *
   
   
  NB! Hiiu Leht ei vastuta artiklitele lisatud kommentaaride eest, kommentaari sisu eest võtab endale vastutuse kommentaator. Hiiu Lehel on õigus kustutada kommentaare, mis ei vasta sisult headele tavadele so kommentaarid, mis on: teemavälised, kirjutatud teise isiku nimel, solvavad, labased, sisaldavad reklaami, vaenu õhutavad, ebaseaduslikule tegevusele üleskutsuvad.
 
Hiiu Lehest

Hiiu maakonna sõltumatu maakonnaleht aastast 1997

Miks sündis Hiiu Leht »
Kontakt

Telefon: +372 463 2199
Email: hiiuleht@hiiuleht.ee

Vabrikuväljak 1, Kärdla, 92411