Teisipäev, august 13, 2019
 

Tikkudega mänginud lapsed süütasid heinarullid

Pühapäeval, 11. augustil kella poole kuue paiku õhtul teatati häirekeskusele tulekahjust Orjaku külas. Põlema oli süttinud kolm suurt heinarulli ja neid ümbritsev kulu. Päästjad likvideerisid tulekahju ja teatasid, et heinarullid süttisid laste tikkudega mängimise tulemusel.

 

Sildid:

Comments

Pole ühtegi kommentaari.
 • Lisa kommentaar
   
  Your gravatar
  Sinu nimi
   
   
  *
   
   
  NB! Hiiu Leht ei vastuta artiklitele lisatud kommentaaride eest, kommentaari sisu eest võtab endale vastutuse kommentaator. Hiiu Lehel on õigus kustutada kommentaare, mis ei vasta sisult headele tavadele so kommentaarid, mis on: teemavälised, kirjutatud teise isiku nimel, solvavad, labased, sisaldavad reklaami, vaenu õhutavad, ebaseaduslikule tegevusele üleskutsuvad.
 
Hiiu Lehest

Hiiu maakonna sõltumatu maakonnaleht aastast 1997

Miks sündis Hiiu Leht »
Kontakt

Telefon: +372 463 2199
Email: hiiuleht@hiiuleht.ee

Vabrikuväljak 1, Kärdla, 92411