Reede, august 23, 2019
 

Ratsupäevad kasvasid saarelt välja

Tänavu oli 17 aasta jooksul esimene suvi, mil ei peetud Kärdla ratsupäevi. Ratsupäevade eestvedaja Jaanus Berkmanni sõnul kasvas ettevõtmine Hiiumaa jaoks lihtsalt liiga suureks ning nad ei tahtnud latti alla lasta. “Iga asi saab ükskord otsa,” märkis ta. Suurvõistluse korraldaja sõnul jätsid Hiiumaa ratsupäevad saarele oma jälje ja noori ratsutamishuvilisi on siin palju.
Muutunud on ka see, et kui varasemalt toimusid ratsa­treeningud Berkmannile kuuluvas Linnumäe tallis, siis aprillist viib treeninguid läbi Teele Talts Soo-Oru tallis. “Mul on väga hea meel, et lastel on võimalus edasi trennides käia, Teele on väga hea treener,” ütles Berkmann. Ta lisas, et on Taltsiga kümme aastat koostööd teinud ja ilmselt koostöö jätkub.
Linnumäe tallis treeningud lõppesid, sest Berkmanni sõnul ei saanud nad samadel tingimustel enam jätkata. “Me ei suutnud enam ise nii palju peale maksta ja ainult lapse­vanemate õlule kõiki treeningutega kaasnevaid kulusid panna ei saanud,” selgitas Berkmann.
Praegu otsitakse Linnumäe tallile üürilisi. Jaanus Berkmanni sõnul on paar huvilist küll olnud, aga mitte midagi kindlat veel pole, samas võivad huvilised maneeži kasutada.

 

Sildid: , ,

Comments

Pole ühtegi kommentaari.
 
Hiiu Lehest

Hiiu maakonna sõltumatu maakonnaleht aastast 1997

Miks sündis Hiiu Leht »
Kontakt

Telefon: +372 463 2199
Email: hiiuleht@hiiuleht.ee

Vabrikuväljak 1, Kärdla, 92411