Reede, august 30, 2019
 

Muinastuli süüdatakse siiski ka Kärdlas

RANNAPAARGU
Veel paar nädalat tagasi olid hiidlased fakti ees, et kõik ametlikud muinastulede öö lõkkekohad jäävad laupäeval, 31. augustil Kärdlast eemale. Nüüd aga on saare vanim ja tuntuim kohvik Rannapaargu otsustanud õla alla panna ja süüdata kõikide kohalike inimeste rõõmuks muinastule.
OÜ Hiiumaa Rannapaargu juhatuse liige Margus Kagadze selgitas, et kuna kohvik on laupäeva õhtul reserveeritud pulmapeo jaoks, siis siseruumides olla kahjuks ei saa, see eest on õuele püstitatud Saku suurtelk.
“Leidsime oma tubli kollektiiviga viimasel hetkel siiski võimaluse korraldada ja paralleelselt teenindada ka mere ääres toimuvat muinastulede ööd,” ütles Kagadze. “Mul on väga hea meel, et saame anda oma panuse sellesse iidsesse traditsiooni, mis ühendab mereäärseid rahvaid.”

AIRI ILISSON

 

Sildid: ,

Comments

Pole ühtegi kommentaari.
 
Hiiu Lehest

Hiiu maakonna sõltumatu maakonnaleht aastast 1997

Miks sündis Hiiu Leht »
Kontakt

Telefon: +372 463 2199
Email: hiiuleht@hiiuleht.ee

Vabrikuväljak 1, Kärdla, 92411