Teisipäev, august 6, 2019
 

Läbi mõtlemata heategu

Harda Roosna | Hiiu Leht
Juuni lõpus tekkisid Kõpus Kuivalauka randa viiva tee äärde viis suurt musta kilekotti prügiga. Asja uurides selgus, et tegu polnud metsa viidud olmejäätmetega, vaid heasoovlikud inimesed olid mererannalt merest tulnud sodi kokku korjanud.
Kui info prügikottidest kuskil juulikuus Kõrgessaare osavallavanema Üllar Laidini jõudis, läks ta asja uurima. 30. juulil teatas Laid Hiiu Lehele, et prügikotid viiakse minema. Ühtlasi on tal palve, et kui kellelgi veel tekkib mõte randa koristada, antaks sellest teada ka Kõrgessaare osavalda või siis Hiiumaa vallavalitsusele. Sel juhul saab juba varem asjad kokku leppida ja prügikotid ei jää nii kauaks metsa risustama.

 

Sildid: ,

Kommentaarid: 1

(kommenteerimine on suletud)

 
  • Juku

    Jutt või asi. Luidja ranna prügikast ajas mitu päeva üle, inimesed panid prahi kilekottides prügikasti kõrvale maha.. Ei tea , kas osavallavanem ei mõista, et ka olemasolevaid avalikke prügikaste tuleb lasta tühjendada, rääkida nüüd juttu, et rahvas võiks teda informeerida oma prügikoristuse kavatsustest on täielik jama. Käin tihti rannas ja korjan sealt ära etejäävad purgid ja pudelid. Kas peksin igakord enne randa minekut ametnikke informeerima?

     
     
     
 
Hiiu Lehest

Hiiu maakonna sõltumatu maakonnaleht aastast 1997

Miks sündis Hiiu Leht »
Kontakt

Telefon: +372 463 2199
Email: hiiuleht@hiiuleht.ee

Vabrikuväljak 1, Kärdla, 92411