Reede, august 30, 2019
 

Koolialguse aktused

Kärdla koolid ja Emmaste kool alustavad kooliaastat tarkuse­päeval, 1. septembril, ülejäänud koolid esmaspäeval, 2. septembril.
Emmaste põhikooli koolialguse aktus algab koolimajas 1. septembril kell 10.
Kärdla põhikooli pere kohtub samuti 1. septembril kell 10 Kärdla muusikakooli saalis. Hiiumaa gümnaasiumi ja Kärdla põhikooli ühine rongkäik algab kell 11 Kärdla keskväljakult, kust koos suundutakse linnaparki.
Käina kool alustab kooliaastat 2. septembril kell 8.35. Lauka põhikooli pere saab kokku 2. septembril kell 9. Täpselt samal ajal kohtuvad oma koolimajas ka Palade põhikooli õpilased. Suuremõisa lasteaed-põhikool ootab õpilasi aktusele 2. septembril kell 11. Kärdla muusikakool aga alustab kooliaastat sama päeva õhtul kell 18.

 

Sildid:

Comments

Pole ühtegi kommentaari.
 
Hiiu Lehest

Hiiu maakonna sõltumatu maakonnaleht aastast 1997

Miks sündis Hiiu Leht »
Kontakt

Telefon: +372 463 2199
Email: hiiuleht@hiiuleht.ee

Vabrikuväljak 1, Kärdla, 92411