Teisipäev, august 13, 2019
 

Kõne nimelise tänupingi avamisel

Harda Roosna | Hiiu Leht
Head sõbrad. Mul on teie ees esineda väga keeruline, sest ma pole kunagi varem 85. eluaastale nii lähedal olnud kui praegu. Samuti pole mulle kunagi enne pinki tehtud. Seetõttu võib juhtuda, et minu poolt öeldu ei sobi, kuna teen seda esmakordselt.
Kõigepealt tänan ma südamest meditsiinitöötajaid. Tänu neile on mul võimalik olla siin sellel pidulikul sündmusel. Eriti tahan tänada doktor Inge Taltsi, kes on minu tervise heaks väga- väga palju teinud.
Tahan lisada, et Kärdla linn ja Hiiumaa pole nii korrastatud ja ilusad olnud kui praegu. Ka elu pole mul nii hea varem kunagi olnud. Meeldiva elu loomisel on teil kõigil olnud oma osa. Ja tänu sellele on mul õnnestunud elus ka mõndagi korda saata.
Nüüd palun teie abi minu mõttetera sõnastamisel. Vaadake endast paremale ja vasakule – minu arvates on Hiiumaa väga andekate ja väga-väga töökate inimeste saar.
Suur, suur tänu teile kõigile – Eesti Olümpiakomitee, Pühalepa Vanamehed, Harda Roosna, Aleksander Vanjuk, naabrid, endised töökaaslased, minu endised õpilased, head sõbrad ja tuttavad.

Lembit Sauer
10. augustil
Kärdla staadionil.

 

Sildid: ,

Comments

Pole ühtegi kommentaari.
 
Hiiu Lehest

Hiiu maakonna sõltumatu maakonnaleht aastast 1997

Miks sündis Hiiu Leht »
Kontakt

Telefon: +372 463 2199
Email: hiiuleht@hiiuleht.ee

Vabrikuväljak 1, Kärdla, 92411