Teisipäev, august 13, 2019
 

Käina kaubanduskeskuse eskiislahendus väljas

Kolmapäevast saab valla veebilehel ja Käina vallamajas tutvuda Käina aleviku Spordi 8 detailplaneeringu eskiislahendusega. Praeguse Käina kardiraja alale ja selle ümbrusesse kavandatakse Hiiumaa tarbijate ühistu uut kaubanduskeskust, parkimisala ja maa-aluste kütusemahutitega tanklat. Ka uuele kardirajale on koht leitud. Koostöös maanteeametiga aga pannakse paika ka uus juurdepääs riigiteelt. Ligi 5,5 hektari suurune ala asub Käina alevikus Käina–Hüti tee ning Suuremõisa–Käina–Emmaste tee ääres, maaüksustel Spordi 8, Spordi kergliiklustee ja osaliselt Spordi tänaval.
Avalik väljapanek kestab 5. septembrini. Sama kuupäevani saavad kodanikud kirjalikult teha eskiislahendusele muudatusettepanekuid, mis tuleb saata Käina osavalla valitsusele kas meili või posti teel.

 

Sildid: , ,

Comments

Pole ühtegi kommentaari.
 
Hiiu Lehest

Hiiu maakonna sõltumatu maakonnaleht aastast 1997

Miks sündis Hiiu Leht »
Kontakt

Telefon: +372 463 2199
Email: hiiuleht@hiiuleht.ee

Vabrikuväljak 1, Kärdla, 92411