Reede, august 16, 2019
 

FC Hiiumaa U11 mängis EMV kolmandal turniiril

Aadi Voolaid
Pühapäeval käisid FC Hiiumaa U11 vanusegrupi jalgpallurid Eesti meistrivõistluste mängude raames oma selle hooaja kolmandal, ühtlasi eelviimasel turniiril Keilas. Kaasas juhendaja rollis Andro Hirvelaan. Meie noortele tulid vastu kohaliku klubi Keila JK eakaaslased, Kohtla-Järve SK Zenit ja JK Tallinna Kalev Kratid.
Kohtla-Järve SK Zenit võistkonna alistasid noored hiidlastest mängumehed koguni 6:0. Kübaratriki tegi Cristian Hirvelaan, sellele lisas Tauri Lehtsaar kaks väravat ja Kaspar Voolaid ühe värava. JK Tallinna Kalev Krattidele jäime alla 0:2 ning tasavägises mängus Keila JK võistkonnaga jäi peale hiidlaste visadus seisuga 4:3. Meie väravad lõid: Kaspar Voolaid kaks, Cristian Hirvelaan ühe ja Tauri Lehtsaar ühe.
Võistkonna koosseisus panustasid Kaspar Voolaid, Cristian Hirvelaan, Tauri Lehtsaar, Frida Valting, Andreas Ugam,
Rudolf Lubjak, Mall-Kristell Kattel ja Renar Ild. Täname ka kõiki lapsevanemaid toetuse eest!

Kristi Linkov
MTÜ Hiiumaa Jalgpall

 

Sildid: ,

Comments

Pole ühtegi kommentaari.
 
Hiiu Lehest

Hiiu maakonna sõltumatu maakonnaleht aastast 1997

Miks sündis Hiiu Leht »
Kontakt

Telefon: +372 463 2199
Email: hiiuleht@hiiuleht.ee

Vabrikuväljak 1, Kärdla, 92411