Reede, juuli 12, 2019
 

Vigursaagija tegi rändpoele ilusa viguri

Harda Roosna | Hiiu Leht
Harda Roosna | Hiiu Leht
Laupäeval tegi vigursaagija Maire Põldma Selveri Rändpoe müüjale Tiia Pajole ja bussijuhile Valentin Barinovile väikese viguri – pistis pihku käärid ja laskis linti lõigata. Tiia Pajo ütles, et neid oodatakse igal pool, aga nii uhket üllatust koos koogi ja joogiga pole neile enne tehtud.
Leluselja küla uue poebussi ootamise putka mõtles Maire ise välja ja tegi koos vähese kõrvalise jõuabiga valmis. Putkas on kaks püsikundet – rõõsa olemisega neiuke ja vene soldat ehtsas mundris. Soldat nii tõetruu olemisega nagu oleks tegu portreega ja munder pärist naaberatlust. Naabrinaine Katrin kiitis Maire tegemisi, mis toovad külasse elu ja inimesi juurde. Juba enne avamist tõi üks Tiiu oma sünnipäevaseltskonna Maire tegemisi vaatama. Meiegi saime teha tiiru selle hämmastavalt ülevoolava ja lopsaka loovusega naise kodus, kus üks põnev asi teise kõrval. Päris paljud asjad, muide, tehtud valmis juba augustikuu alguse kohvikutepäevaks. Kõike oma kätega tehtut esitledes aga naerab Maire nii lustakalt, et tuju läheb heaks.

 

Sildid: , , ,

Comments

Pole ühtegi kommentaari.
 
Hiiu Lehest

Hiiu maakonna sõltumatu maakonnaleht aastast 1997

Miks sündis Hiiu Leht »
Kontakt

Telefon: +372 463 2199
Email: hiiuleht@hiiuleht.ee

Vabrikuväljak 1, Kärdla, 92411