Reede, juuli 26, 2019
 

Tohvri uus juht valitud

Hiiumaa vald kuulutas välja konkursi SA Hiiu maakonna hooldekeskuse Tohvri juhatuse liikme leidmiseks. Konkursile esitas sooviavalduse kaheksa kandidaati, kellest kuus otsustas hooldekeskuse nõukogu vestlustele kutsuda. Valituks osutus Pirje Lehtmaa.
Komisjoni liige, Hiiumaa sotsiaalkeskuse juhataja Riho Rahuoja ütles, et Lehtmaa tugevusteks on juhtimiskogemus ja sobiv erialane kõrgharidus. “Juhtimiskogemus on tal peamiselt eraettevõtlusest, märkimisväärsemad Bioderma Baltics UAB ja UAB NAOS Baltics tegevjuht, lisaks administraatori ja personalijuhi kogemused,” selgitas Rahuoja. Tema andmetel on Lehtmaa suvehiidlane ja seni töötas mandril.
Hooldekeskust juhtima asub Pirje Lehtmaa selle aasta 1. septembrist.
Viis aastat hooldekeskust juhtinud Elge Härma lepingu tähtaeg sai täis ja jätkata ta ei soovinud.

 

Sildid: , ,

Comments

Pole ühtegi kommentaari.
 
Hiiu Lehest

Hiiu maakonna sõltumatu maakonnaleht aastast 1997

Miks sündis Hiiu Leht »
Kontakt

Telefon: +372 463 2199
Email: hiiuleht@hiiuleht.ee

Vabrikuväljak 1, Kärdla, 92411