Teisipäev, juuli 30, 2019
 

Suveõhtu Staarid jõuavad Hiiumaale

erakogu
Laupäeval jõuab Hiiumaale kontserdisari “Suveõhtu Staarid”, mis toob Kärdla lauluväljakule 90ndatel vabaõhulavasid ja tantsu­saale hullutanud hitid. Kontsertõhtu tõmbab käima kodumaine Black Velvet eesotsas Lauri Liiviga. Peoõhtu lõpetab erikülalisena skandaalne ning eriti energiline 5Miinust. Esmakordselt esineb Hiiumaal artist, kes 1992. aastal jõudis üle Euroopa edetabelites väga kõrgetele positsioonidele – Dr. Alban Rootsist. Viimati esines Kärdlas niisuguse suurusjärgu veterantäht 2017. aasta suvel – ansambel Smokie.

 

Sildid: , ,

Comments

Pole ühtegi kommentaari.
 
Hiiu Lehest

Hiiu maakonna sõltumatu maakonnaleht aastast 1997

Miks sündis Hiiu Leht »
Kontakt

Telefon: +372 463 2199
Email: hiiuleht@hiiuleht.ee

Vabrikuväljak 1, Kärdla, 92411