Teisipäev, juuli 30, 2019
 

Suur päikesegong kõlab Kärdlas

erakogu
Teisipäeva õhtul kell 19.30 kõlab Kärdlas Rootsi tänav 5 maja õuel ligi meetrise läbi­mõõduga Päikesegong. Sumeda seansi annab Lõuna-Eestist pärit helidemeister Aivar Täpsi, kes juba kümme aastat viljelenud heliteraapiat. Kohaletulnud saavad osa tervendavateks helideks peetavate vibratsioonide meditatiivsest kontserdist, kus helid saavad alguse hetkemeeleolust ja inspiratsioonitulvast.
Gongid on erilises au sees idamaades ja selliseid instrumente on kasutatud aastatuhandeid. Täpsi selgitas, et seal arvatakse, et läbi gongiheli räägib meiega universum. Lisaks on tal kaasas paarkümmend kristallhelikaussi, mis sama­moodi tuntud heli­teraapiavahendid. “Toon neist välja veidi müstilise ja igavikulise helidevoo,” lubas ta.
Kuulajatel soovitab ta kaasa võtta istumis- või lamamisaluse, sest helisid on parim kogeda lebades. Kontsertseanss toimub vaid ilusa ilma korral.
Lähem teave www.tuletee.ee, Aivar Täpsi telefonil 513 6470 või sotsiaal­meedias sündmuse lehel.

 

Sildid: ,

Comments

Pole ühtegi kommentaari.
 
Hiiu Lehest

Hiiu maakonna sõltumatu maakonnaleht aastast 1997

Miks sündis Hiiu Leht »
Kontakt

Telefon: +372 463 2199
Email: hiiuleht@hiiuleht.ee

Vabrikuväljak 1, Kärdla, 92411