Teisipäev, juuli 16, 2019
 

Hoiatage oma lähedasi

Juta Ülemaantee
Juta Ülemaantee
Täna öösel terroriseeris mind mingi kahtlane number, mida vastu võtta ei julgenud. Kindlasti oli tegemist raha varastamisplaaniga. Nii kui kutsumine lõppes, viskas mulle kolm sõnumit. Sõnumid tulid teistelt numbritelt, kuid raudselt olid need selle kõnega seotud, sest see tont jõudis sellisel moel mind viis korda terroriseerida. Lõpuks taipasin ära blokeerida. Sõnumisaatjad blokeerisin ka ära, sest neid jäi veelgi tulema. Tavaliselt on rahapetukõned kutsunud vaid ühe korra ja lühikest aega. Nüüd on siis uutmoodi taktika välja töötatud. Väga agressiivne tegutsemine igatahes. Hoiatage kindlasti selliste asjade eest ka oma memmesid ja taate, et nad järjekindlalt need kõned kinni lükkaks.

Juta Ülemaantee

 

Sildid:

Kommentaarid: 2

(kommenteerimine on suletud)

 
 • andres

  Mulle helistati paar kuud tagasi numbrilt +1 310*********. Algul kahtlesin ka vastu võtta aga oli hoopis sugulane Ameerikast omale uue nr. võtnud. Kas Sul pole tuttavaid-sugulasi Ameerikas, äkki sama teema.

   
   
   
 • Juta

  Mul pole Ameerikas mitte kedagi.

   
   
   
 
Hiiu Lehest

Hiiu maakonna sõltumatu maakonnaleht aastast 1997

Miks sündis Hiiu Leht »
Kontakt

Telefon: +372 463 2199
Email: hiiuleht@hiiuleht.ee

Vabrikuväljak 1, Kärdla, 92411