Teisipäev, juuli 9, 2019
 

Hiiumaa jäi Valgamaale alla

repro
Eesti maavõistluse üks mänge peeti pühapäeval Valga linnastaadionil, kus Valgamaa koondis võõrustas Hiiumaa koondist – vastuvõtjad alistasid Hiiumaa veenvalt 5:1.
Valgamaa oli enne mängu tabelis 13 punktiga kolmandal kohal, Hiiumaa meeskond 12. kohal.
Eesti jalgpalli liit korraldab Eesti maavõistlusi kaheksandat aastat. Turniirisüsteem näeb ette, et kõik 16 võistkonda, st 15 maakonna ja Tallinna võistkond, mängivad omavahel läbi kahel korral ehk kodus ja võõrsil. Tänavune viimane mäng peetakse 8. septembril ja siis selgub uus edurivi. 2012. aastal alguse saanud turniir kestab 30 aastat.
Hiiumaa koondis mängis koosseisus: Karl Värva, Timo Vares, Sander Laur, Tanel Klee, Karl Johan Kastein, Andreas Peetre, Indrek Nõulik, Kermo Platov, Andris Valk ja Kristjan Ugam Hiiumaa jalgpalliklubist, Silvester Ilumets, Jaagup Kopli ja Arthur Jeršov Tallinna FC Flora U19 meeskonnast, Algis Kelder Saue jalgpalliklubist, Guido Kutser Viimsi jalgpalliklubist, Tõnis Koppel FC Kuressaare II, Andre Frolov Paide linnameeskonnast, Kersten Lõppe Tabasalust, Robert Kirss Nõmme Kaljust ja Oscar Ollik Viimsi jalgpalliklubi teisest meeskonnast. Hiiumaa meeskonna peatreener on Mario Degtjov.

 

Sildid:

Comments

Pole ühtegi kommentaari.
 
Hiiu Lehest

Hiiu maakonna sõltumatu maakonnaleht aastast 1997

Miks sündis Hiiu Leht »
Kontakt

Telefon: +372 463 2199
Email: hiiuleht@hiiuleht.ee

Vabrikuväljak 1, Kärdla, 92411