Reede, juuli 5, 2019
 

Hea tuju korvab väsimuse

FB
Pühapäevast peale käivad Tallinnas tantsupeo proovid, kohal on ka Hiiumaa tantsurühmad.
Tt-stuudio võimlemisrühma tantsija Kristina Joaranna sõnul on tantsupeo proovide muljed olnud positiivsed ja kõik on hästi organiseeritud. “Esimesed kaks proovipäeva olid väga kuumad ja sellepärast olid pikad proovid staadionil küllaltki väsitavad, aga mõnus seltskond ja hea atmosfäär korvavad kogu väsimuse,” rääkis Joarand.
Hiiumaa ainsa pererühma Mõisakad tantsija Klaire Leigri ütles esmaspäeval, et esimene proovipäev oli tore. “Tants on selge ja saime kõik palju kiita,” oli ta rahul. Leigri sõnul ootas neid esimesel proovipäeval mõnus tuuline ja päikeseline ilm ning kõigil tantsijail jagus motivatsiooni lõpuni vastu pidada. Küll tahab suurel staadionil kokkutantsimine veel harjutamist.
Eile asusid Hiiumaalt Tallinna poole teele ka naiskoor Anna ja Hiiumaa sümfoniett.
Täna liituvad nendega veel Hiiumaa poistekoor, laste-koor, segakoor Hiiula ja Kärdla Kammerkoor. Homme aga asuvad teele kõige pisemad ehk Kärdla põhikooli ja Pühalepa mudilaskoorid.

 

Sildid: ,

Comments

Pole ühtegi kommentaari.
 
Hiiu Lehest

Hiiu maakonna sõltumatu maakonnaleht aastast 1997

Miks sündis Hiiu Leht »
Kontakt

Telefon: +372 463 2199
Email: hiiuleht@hiiuleht.ee

Vabrikuväljak 1, Kärdla, 92411