Reede, juuli 5, 2019
 

HAKi õpilane parim palkmajaehitaja

Nädalavahetusel toimus Eesti Vabaõhumuuseumis üheksas käsitööna valmivate palkmajaehitajate kutse-võistlus ja Puitmajapäev 2019. Kutsevõistlus on ainuke omataoline nii Eestis kui rahvusvahelisel tasandil. Võistlejad peavad kiirust ja parimat tehnikat näitama palkmaja ühe olulisima konstruktsiooniosa – nurgatapi ja vara – valmistamisel.
Kokku osales selle aasta võistlusel 12 palkmajaehitajat, kelle seas oli nii professionaale kui ka eriala alles omandavaid õpilasi. Kõige kiiremini ja meisterlikumalt tuli võistlusformaadis oma sooritusega toime OÜ Hobbiton palkmajameister Ahto Naruski. Parim võistleja mitteprofessionaalide kategoorias oli Märt Vahtramäe Hiiumaa ametikoolist.

 

Sildid: ,

Comments

Pole ühtegi kommentaari.
 
Hiiu Lehest

Hiiu maakonna sõltumatu maakonnaleht aastast 1997

Miks sündis Hiiu Leht »
Kontakt

Telefon: +372 463 2199
Email: hiiuleht@hiiuleht.ee

Vabrikuväljak 1, Kärdla, 92411