Teisipäev, juuni 11, 2019
 

Selgub Kärdla põhikooli uue hoone võidukavand

Märtsi alguses kuulutas Hiiumaa vallavalitsus koostöös Eesti arhitektide liiduga (EAL) välja arhitektuurivõistluse Kärdla uue põhikooli hoone ideekavandi leidmiseks. Kokku laekus võistlusele viis kavandit, mis kõik kvalifitseerusid.
Konkursi võitja kuulutatakse välja täna Kärdla linnapargis. Parimad kavandid ja võistluse võitja kuulutavad välja žürii esimees ja Hiiumaa valla­vanem Reili Rand, Kärdla osavalla­vanem Lauri Preimann ja Hiiumaa vallavalitsuse arhitekt Kaire Nõmm.
Võistluse auhinnafond on kokku 21 000 eurot, sellest esimese koha preemia 9000 eurot, teise ja kolmanda koha preemia võrdselt 6000 eurot.

 

Sildid: , ,

Comments

Pole ühtegi kommentaari.
 
Hiiu Lehest

Hiiu maakonna sõltumatu maakonnaleht aastast 1997

Miks sündis Hiiu Leht »
Kontakt

Telefon: +372 463 2199
Email: hiiuleht@hiiuleht.ee

Vabrikuväljak 1, Kärdla, 92411