Teisipäev, juuni 11, 2019
 

Hiiumaal kõige vähem vabu töökohti

Statistikaameti andmetel oli Eesti ettevõtetes, asutustes ja organisatsioonides selle aasta esimeses kvartalis ligi 11 450 vaba ametikohta. Enamik vabadest ametikohtadest asus Harju maakonnas, sh Tallinnas, järgnesid Tartu, Pärnu ja Ida-Viru maakond. Vabade ametikohtade määr oli kõrgeim Harju ja Jõgeva maakonnas ning madalaim Hiiu ja Põlva maakonnas.
Vabade ja hõivatud ametikohtade arv kokku oli esimeses kvartalis 608 150, mis on eelmise kvartaliga võrreldes ligi 2 protsenti suurem.

 

Sildid: ,

Comments

Pole ühtegi kommentaari.
 • Lisa kommentaar
   
  Your gravatar
  Sinu nimi
   
   
  *
   
   
  NB! Hiiu Leht ei vastuta artiklitele lisatud kommentaaride eest, kommentaari sisu eest võtab endale vastutuse kommentaator. Hiiu Lehel on õigus kustutada kommentaare, mis ei vasta sisult headele tavadele so kommentaarid, mis on: teemavälised, kirjutatud teise isiku nimel, solvavad, labased, sisaldavad reklaami, vaenu õhutavad, ebaseaduslikule tegevusele üleskutsuvad.
 
Hiiu Lehest

Hiiu maakonna sõltumatu maakonnaleht aastast 1997

Miks sündis Hiiu Leht »
Kontakt

Telefon: +372 463 2199
Email: hiiuleht@hiiuleht.ee

Vabrikuväljak 1, Kärdla, 92411