Teisipäev, juuni 4, 2019
 

Hiidlased võimlemispeol

Tt-stuudio
Tt-stuudio viienda rühma tüdrukud astusid pühapäeval Tallinna võimlemispeol “Maailma aeg” üles koos tuhandete võimlejatega. Pildil on nad koos juhendaja Tiina Kaevuga (paremalt teine), kes oli ka üks peo korraldajaid, Pirita velotreki murul. Tiina Kaev oli teist aastat seotud võimlemispeo lavastamisega, kui mullu oli ta liigijuht, siis seekord mudilaste liigijuhi Kadi Saksa assistent. “On ütlemata vahva olla näppupidi juures ühe suure peo sünnil – see on hindamatu kogemus ja ülev emotsioon, kui kogu etendus lõpuks pärast pikka tööprotsessi ja staadioniproove murul lahti rullub,” ütles Tiina Kaev, et on ääretult õnnelik võimaluse ja usalduse eest olla üks osa nii Tallinna võimlemispeo kui XX tantsupeo “Minu arm” lavastusgrupist.

 

Sildid: ,

Comments

Pole ühtegi kommentaari.
 
Hiiu Lehest

Hiiu maakonna sõltumatu maakonnaleht aastast 1997

Miks sündis Hiiu Leht »
Kontakt

Telefon: +372 463 2199
Email: hiiuleht@hiiuleht.ee

Vabrikuväljak 1, Kärdla, 92411