Reede, mai 24, 2019
 

Tt-stuudio tegi emadele kingituse

Tiina Kaev
Kätte on jõudnud päikseline ja õieehtes kevad. Taas üks toimekas hooaeg Tiina Tantsustuudios hakkab lõppema ja see võeti kokku emadepäeval, 12. mail Kärdla Kultuurikeskuses ühe ilusa kontserdiga.
Esimest korda stuudio ajaloo jooksul oli kontsert pühendatud meie kõige kallimatele – emadele.
Juba varakult oli kultuuri­maja siginat-saginat täis. Harjutati viimaseid jooniseid ja tantsusamme, prooviti mikrofone, seati kohvikut valmis ja sätiti lavakaunistusi. Peagi oli kõik kontserdiks valmis ja märkamatult oli maja inimestest tulvil. Kõik 144 väikest ja suurt tantsijat oli kohal ning saal oli külalistest tulvil.
Kontserdi alguses tulid esimestena lavale kaks pisikest tantsijat ja lugesid ühe ilusa luuletuse emast. Seejärel liitusid nendega kõik nende rühmakaaslased, kolme kuni viieaastased tantsijad, et koos tantsida.
Nii tempokalt kaheosaline kontsert kulgeski, enne luuletus ja siis tants, alustasid noorimad ja lõpetasid kõige vanemad. Esimese osa järel said soovijad minna kohvikusse maiustama. Küpsetised olid kõik meie oma tantsijate tehtud ja kohviku tulu läks tantsupeo esinduslike üleriiete soetamise toetuseks.
Kontserdi korraldamisel olid samuti abiks meie oma tantsijad. Plakati joonistas Agnes-Katariina, lavakujunduse eest vastutas Berenike, kohviku eest Katariin, nooremaid aitasid koositada Karoliina ja Mirjam. Kes aga sai, lõi käed külge, tegemist jagus kõigile.
Möödunud hooaeg oli tempokas ja sündmusterohke. Osalesime Koolitantsul ja tõime finaalist koju nominatsiooni. Raplast saime Eesti koolispordiliidu festivalilt kaks eripreemiat. Loomulikult toimus tantsulaager ja edukalt sai täidetud sügisel seatud suur eesmärk – tantsida end tantsupeole.
Kui noorematel tantsijatel on esinemised esinetud, mai lõpus võib kätte jagada Tt-stuudio tunnustused möödunud hooaja eest ja nad suvevaheajale saata, siis suurematel veel tööd jagub ja puhkus algab alles peale tantsupidu. XX tantsupeo “Minu arm” ülevaatuse läbis positiivse tulemusega neli kaheksaliikmelist rühma: kolm noorterühma ja naisvõimlemisrühm Liine. Nii jookseb suvel Kalevi staadioni tantsumurule võimlejate rivides 32 Tt-stuudio tantsijat.
Tiina Kaev
Tt-stuudio õpetaja

 

Sildid: , ,

Comments

Pole ühtegi kommentaari.
 
Hiiu Lehest

Hiiu maakonna sõltumatu maakonnaleht aastast 1997

Miks sündis Hiiu Leht »
Kontakt

Telefon: +372 463 2199
Email: hiiuleht@hiiuleht.ee

Vabrikuväljak 1, Kärdla, 92411