Teisipäev, mai 14, 2019
 

Selgusid koolinoorte meistrid orienteerumises TÄIENDATUD

9. mail selgitati Käinas Hiiumaa koolinoorte meistrid võistlusel, kus osales 73 õpilast Emmaste, Käina ja Kärdla põhikoolist. Rajameistriks oli Anu Saue.
1.–3. klassi poistest olid 2,6 kilomeetrisel kuue kontroll­punktiga nöörirajal kiireimad Andreas Ugam, Tauri Lehtsaar ja Tannar Tukk. Kõik kolm õpivad Emmaste põhikoolis. Sama vanuseklassi tüdrukutest olid nöörirajal kiireimad Marta Maripuu Kärdla põhikoolist, kellele järgnesid Emmaste põhikooli õpilased Birgit Rand ja Meribel Aaslepp.
Ülejäänud õpilased võistlesid valikorienteerumises, kus kontrollaeg oli 30 minutit ja maastikul 17 kontrollpunkti. 4.–5. klassi pjedestaalikohad jagasid omavahel Emmaste ja Kärdla põhikooli õpilased. Poistest jõudsid esikolmikusse Erik Pruul, Jonatan Saarnak ja Juss Jaakson Emmastest, tüdrukutest Helisa Tartu, Meribel Piil ja Kätlin Mast Kärdlast.
6.–7. klassi poiste esikolmiku kohad võtsid Emmaste põhikooli õpilased, sama vanuseklassi tüdrukute esikolmiku moodustasid Kärdla põhikooli õpilased. Poistest oli esimene Riho Tärk, teine Verner Ellermäe ja kolmas Rasmus Jaakson. Tüdrukutest esimene Herta Kesküla, teine Maria Eller ja kolmas Elerin Vaher.
8.–9. klassi poistest võitis Hiiumaa meistri tiitli Kristjan Ugam Emmaste põhikoolist. Sama vanuseklassi tüdrukute arvestuses saavutas Hiiumaa meistri tiitli Siiri Talts, teine oli Eliise Kesküla, mõlemad lõpetavad sel aastal Kärdla põhikooli. Kolmas oli Helena Pruul Emmastest.

Eda Tärk , HOK

 

Sildid:

Kommentaarid: 2

(kommenteerimine on suletud)

 
 
Hiiu Lehest

Hiiu maakonna sõltumatu maakonnaleht aastast 1997

Miks sündis Hiiu Leht »
Kontakt

Telefon: +372 463 2199
Email: hiiuleht@hiiuleht.ee

Vabrikuväljak 1, Kärdla, 92411