Reede, mai 31, 2019
 

Peatumiskohustust eiranud juht põhjustas õnnetuse

Teisipäeva, 28. mai õhtul kella poole üheksa paiku toimus liiklusõnnetus Käina osavalla Nõmme külas Ristivälja-Kolga-Käina tee kuuendal kilomeetril. Sõiduautot Kia Rio juhtinud 24aastane naine eiras tee andmise kohustust ja sõitis ette sõiduautole Kia Sportage, mida juhtis 58aastane naine. Peateel liikunud Kia Sportage juht ei suutnud kokkupõrget vältida ja sõitis sisse Kia Rio juhipoolsele küljele. Kokkupõrke tagajärjel paiskus Kia Rio teelt välja. Hiiumaa haiglasse toimetati tervisekontrolli Kia Rio juht ja kaasreisijad, 22aastane ja 49aastane naine.

 

Sildid:

Comments

Pole ühtegi kommentaari.
 
Hiiu Lehest

Hiiu maakonna sõltumatu maakonnaleht aastast 1997

Miks sündis Hiiu Leht »
Kontakt

Telefon: +372 463 2199
Email: hiiuleht@hiiuleht.ee

Vabrikuväljak 1, Kärdla, 92411