Reede, mai 24, 2019
 

Orienteerumisnädalal palju osavõtjaid

Rahvusvahelisel orienteerumisnädalal orienteerusid Emmaste põhikooli õpilased ja õpetajad 13. mail kooli ümbruses ja kehalise kasvatuse tundide ajal. Vaatamata jahedale ja natuke vihmasele ilmale olid kõik 72 osavõtjat tublid. Kavas oli kümne kontrollpunktiga valikorienteerumine. Kiireim esikümme oli selline: Kristjan Ugam, Erik Pruul, Tiina Koit, Helena Pruul, Jaanika Küttim, Erki Vander, Margareeta Käär, Karel Aaslepp, Joel Remmelg ja Jonatan Saarnak, kes läbisid kõik kümme kontrollpunkti. Eesti orienteerujate liidu (EOL) poolt oli kõigile autasuks diplom ja kleebis.
16. mai ilusa ilmaga orienteerusid koos kasvatajatega Emmaste lasteaia lapsed, kes leidsid üles kõik kolm kontroll­punkti. Kiiremad olid Jan Martin Mezulis, Elisabett Pahk, Ander Vara, Romet Jaakson, Karl Ots ja Kaira Västrik. Kõik 23 osavõtjat said auhinnaks EOLi diplomi ja väikese maiustuse.
Emmaste maastikul sai 16. mai õhtul teoks ka järjekordne orienteerumisneljapäevak. 64 osavõtja hulgas said parimad ajad pikal rajal Mart Eller, keskmisel Maria Eller, lühikesel Johanna Viilukas ja valikus Hergo Tasuja. Orienteerumis­päeva puhul oli loosiauhinnad välja pannud AS Salva Kindlustus. Suured tänud suurtele ja väikestele osavõtjatele! Tulemused leiab veebis www.hok.ee
Eda Tärk
kolmekordne rajameister

 

Sildid: , ,

Comments

Pole ühtegi kommentaari.
 
Hiiu Lehest

Hiiu maakonna sõltumatu maakonnaleht aastast 1997

Miks sündis Hiiu Leht »
Kontakt

Telefon: +372 463 2199
Email: hiiuleht@hiiuleht.ee

Vabrikuväljak 1, Kärdla, 92411