Teisipäev, mai 21, 2019
 

Orienteerujad tõid EMVlt neli medalit

erakogu
Eesti meistrivõistlused lühi­rajal peeti Elva lähistel Vitipalus, kus noored võistlesid mulluse MMi maastikul. Hiiumaa noored orienteerujad võitsid seal neli medalit. Herta Kesküla võitis N14 klassis esikoha nagu ka Kustu Künnapas M18 klassis. Kustu sai konkurendiga täpselt sama aja ja mõlemale ka kuldmedal. N14 klassis kaotas Maria Eller Hertale vaid 9 sekundit – tasuks hõbemedal. N16 klassis võitis Eliise Kesküla pronksmedali. Väga hästi jooksis ka Kätlin Mast, kes oli 18 võistleja hulgas kaheksas.
Herta, Maria ja Eliise on Kärdla põhikooli ja Hiiumaa spordikooli õpilased, Kustu õpib Otepääl Audentese spordigümnaasiumis.
Järgmisel päeval oli samal maastikul täiskasvanute (N21, M21) võistlus­klassis teatevõistlus kolmeliikmelistele võistkondadele. Meie noortest koosnev võistkond Siiri Talts, Maria Eller ja Eliise Kesküla saavutas 20 võistkonna hulgas 13. koha.
Järgmisel nädalavahetusel on Võrumaal Rõuges Balti meistrivõistlused, kuhu koos Eesti koondisega lähevad võistlema Siiri Talts, Maria Eller, Eliise Kesküla ja Herta Kesküla.

Anu Saue
treener

 

Sildid:

Comments

Pole ühtegi kommentaari.
 
Hiiu Lehest

Hiiu maakonna sõltumatu maakonnaleht aastast 1997

Miks sündis Hiiu Leht »
Kontakt

Telefon: +372 463 2199
Email: hiiuleht@hiiuleht.ee

Vabrikuväljak 1, Kärdla, 92411