Reede, mai 24, 2019
 

JK Dago edukas nädalavahetus

Margus Nõmmik
Möödunud nädalavahetus oli jahtklubile Dago edukas lisaks Pärnule, kus noorpurjetaja Jorgen Kuivonen sai pronksi, ka Tallinnas. 18. ja 19. mail Tallinna lahel toimunud avamerepurjetamise karikasarja Seiko Cup 2019 teisel etapil saavutas tihedas rebimises ORC I grupis esikoha Sven Nuutmanni tiim jahil Postimees Sailing Team. Esikoht napsati vaid poolepunktilise eduga teise koha saanud Aivar Tuulbergi Katariina II (Arcona 340) meeskonna ees. JK Dago teine võistkond Tiit Vihuli tiim jahil Olympic sai seitsmenda koha.

 

Sildid: , , ,

Comments

Pole ühtegi kommentaari.
 
Hiiu Lehest

Hiiu maakonna sõltumatu maakonnaleht aastast 1997

Miks sündis Hiiu Leht »
Kontakt

Telefon: +372 463 2199
Email: hiiuleht@hiiuleht.ee

Vabrikuväljak 1, Kärdla, 92411