Reede, mai 3, 2019
 

Fikseeri liiklus­rikkumine ja edasta politseile

Kooli tänava elanike mure keelumärke eiravate autojuhtide ja tolmava tee pärast sai lahenduse. Teelõigu Kooli tänava poolsesse otsa paigaldati lillepotid, mis takistavad autodel teed läbimast. Samas on siiski tagatud ligipääs õpilaskodu teenindavatele sõidukitele.
Enne kui olukord lahenduse sai, uurisime politseilt, kas nad on pidanud tegelema ka sellel teelõigul liiklusrikkujatega. Piirkonnapolitseinik Mihkel Karjamaa sõnul nendeni teateid õpilaskodu taguse teelõigu liikluskorralduse rikkumisest ei jõudnud: “Kui korteriühistu liikmed näevad sõidukijuhtide liikluskorraldusvahendi eiramist, võivad nad selle samuti fikseerida ja edastada politseile.”
Seda soovitust võiks jälgida ka teised korteriühistud ja majaomanikud, kes hädas liikluskorraldusvahendite eiramise või rikkumisega.

 

Sildid: ,

Comments

Pole ühtegi kommentaari.
 
Hiiu Lehest

Hiiu maakonna sõltumatu maakonnaleht aastast 1997

Miks sündis Hiiu Leht »
Kontakt

Telefon: +372 463 2199
Email: hiiuleht@hiiuleht.ee

Vabrikuväljak 1, Kärdla, 92411