Reede, mai 10, 2019
 

Emmastes tuleb perepäev

Laupäeval, vahetult emadepäeva eel on Emmastes esmakordselt perepäev. Ühele päevale koonduvad seekord Emmaste kevadlaat ja emadepäevajooks, aga ka palju muud huvitavat.
Emmaste vaba aja keskuse juhataja Anne-Mall Reinu rääkis, et kevadlaata ja emadepäeva jooksu on varemgi korraldatud, aga nüüd otsustati jõud ühendada ja lisada perepäev. “Anname veel ühe põhjuse, miks kogu perega üheskoos tore päev veeta ja see peakski ju emadepäeva mõte olema – nautida ühiselt koos veedetud aega,” lisas Reinu.
Kella 9–16ni leiab Emmastes põnevat kogu perele: kevadlaat noortekeskuse juures, kirbuturg Emmaste kaupluse parklas ja keskkonnateemalised töötoad “Puhas elukeskkond – see algab minust”. Kell 10.30 algab loodusmatk läbi kirikupargi ja imeilusa Tärkma küla koos matkajuht Karin Poolaga.
Emmaste Emadepäevajooks saab noortekeskuse ja kiriku juures männikus avapaugu kell 13. Eri pikkusega distantsid sobivad nii koolieelikutele, lastele ja noortele, emadele-isadele kui vanavanematele. 7kilomeetrine põhidistants aga kulgeb Emmaste osavalla loodukaunites kohtades.
Emmaste noortekeskus, kus on ka perepäeva keskus, asub Emmaste teeristist 400 meetrit Nurste poole. Täpsem perepäeva ajakava leiab Emmaste perepäeva FB sündmuste lehelt.

 

Sildid: ,

Comments

Pole ühtegi kommentaari.
 
Hiiu Lehest

Hiiu maakonna sõltumatu maakonnaleht aastast 1997

Miks sündis Hiiu Leht »
Kontakt

Telefon: +372 463 2199
Email: hiiuleht@hiiuleht.ee

Vabrikuväljak 1, Kärdla, 92411