Teisipäev, mai 7, 2019
 

Aasta ema valiti kuue kandidaadi seast

Tähtajaks esitati Hiiumaa aasta ema konkursile kuus kandidaati. Reedel tegi konkursikomisjon otsuse, kes tänavu selle tiitli pälvib.
Komisjoni koosseisu kuulusid Hiiumaa valla­vanem Reili Rand, Hiiumaa päästepiirkonna juhataja Hannes Aasma, piirkonna­politseinik Helle-Triin Nisumaa, Hiiumaa maakondliku talituse juhataja Ants Orav ja Käina osavalla vanem Omar Jõpiselg.
Erinevalt aasta isa konkursist aasta ema kandidaate ei avaldata. Tänavuse emadepäeva kontserdi korraldaja, Käina huvi- ja kultuurikeskuse juhataja Ly Meldorf selgitas, et seda ei tehta, vältimaks võistlus­momenti. “Iga inimese jaoks on tema ema kõige kallim ja parem, seetõttu annamegi võimaluse esitada kandidaate korduvalt ja seda on ka tehtud,” selgitas Meldorf. “Komisjoni jaoks on kõik esitatud emad väärt tunnustust ja seetõttu ei tahetagi välja tuua neid, kes sel korral tiitlit ei pälvinud.”
Aunimetus antakse üle reedel, 10. mail kell 19 algaval pidulikul emade­päeva kontserdil Käina huvi- ja kultuurikeskuses.

 

Sildid: ,

Comments

Pole ühtegi kommentaari.
 
Hiiu Lehest

Hiiu maakonna sõltumatu maakonnaleht aastast 1997

Miks sündis Hiiu Leht »
Kontakt

Telefon: +372 463 2199
Email: hiiuleht@hiiuleht.ee

Vabrikuväljak 1, Kärdla, 92411