Teisipäev, aprill 23, 2019
 

Viimane aeg anda teada ühepäevakohviku avamisest

Veel seitse päeva, 30. aprillini on aega anda teada kohviku avamise soovist Hiiumaa kohvikutepäeva ajal. Lisaks ühepäevakohvikutele ootavad korraldajad, et hiidlased korraldaks oma kodudes söömaaegu ja kutsuks külalisi sellest osa saama. Mõlemad saab registreerida kodu­lehel kohvikutepäev.ee vastavalt rubriigis “Avan ühepäevakohviku” või “Korraldan söömaaja”.
Juba on oma ühepäevakohviku avamise plaanist teada andnud Tohvri hooldekodu, Ristna Merekaubamaja, Suuremõisa loss, kunagine loomade varjupaik Kuulikodu, Soome saatkond, nagu ikka avab uksed Cafe Orientale ja külalisi ootavad Kärdla koduaiad.
Augusti esimesel nädalavahetusel tervitab Hiiumaa kõiki oma külalisi tõelise kohvikute saarena, pakkudes unustamatu võimaluse saada osa traditsiooniks kujunenud Hiiumaa kohvikutepäevadest. Tänavused kohvikutepäevad kestavad 1.–4. augustini ja avatakse juba neljapäeval Kärdlas Vabrikuväljakul. Fookusesse on korraldajad seekord võtnud võimalikult keskkonnasõbraliku käitumise nii rahvarohkel sündmusel.
Kõige esimesed kohvikutepäevad Eestis said alguse just Hiiumaal aastal 2007 ja Kärdlas, mille elanikke tuntakse juba alates 19. sajandist kohvilähkrite nime all.

 

Sildid: ,

Comments

Pole ühtegi kommentaari.
 
Hiiu Lehest

Hiiu maakonna sõltumatu maakonnaleht aastast 1997

Miks sündis Hiiu Leht »
Kontakt

Telefon: +372 463 2199
Email: hiiuleht@hiiuleht.ee

Vabrikuväljak 1, Kärdla, 92411