Teisipäev, aprill 23, 2019
 

Veel saab esitada aasta ema kandidaate

Aprilli viimase nädalavahetuseni saab esitada Hiiumaa aasta ema kandidaate. Konkursi eesmärgiks on väärtustada ema ja emadust, tunnustada naise rolli laste kasvatamisel, aga ka tema tegevust ühiskonnas. Tiitel “Hiiumaa aasta ema” antakse emale, kes on oma töös pädev ning perekonna väärtustamise heaks eeskujuks ka väljaspool perekonda. Emale, kelle peres kasvab kaks või enam last, kellele kodu pakub armastust, hoolt, eeskuju ja õpetust.
Kandidaat peab olema Eesti Vabariigi kodanik ja rahvastikuregistri järgi Hiiumaa elanik. Ettepanekus tuleb välja tuua kandidaadi ees- ja perekonnanimi ning vanus, tema elu- ja töökoht, laste arv, nende nimed ja vanused. Lisada tuleb ka põhjendus, miks just see kandidaat peaks pälvima aunimetuse.
Esitaja peaks lisama ka enda kontaktandmed, nime ja ettepaneku esitamise kuupäeva.
Aunimetus antakse üle reedel, 10. mail kell 19 algaval pidulikul emadepäeva kontserdil Käina huvi- ja kultuurikeskuses.
Ettepanekud kandidaatide kohta tuleb saata hiljemalt 28. aprillil meiliaadressil kaina@hiiumaa.ee või postiga aadressil Hiiu mnt 28, Käina alevik, Hiiumaa vald, 92101, Hiiumaa või tuua isiklikult Käina osavalla vallamajja.
Hiiumaa aasta ema on valitud alates 2015. aastast, mullu pälvis aunimetuse Karina Käär.

 

Sildid: ,

Comments

Pole ühtegi kommentaari.
 
Hiiu Lehest

Hiiu maakonna sõltumatu maakonnaleht aastast 1997

Miks sündis Hiiu Leht »
Kontakt

Telefon: +372 463 2199
Email: hiiuleht@hiiuleht.ee

Vabrikuväljak 1, Kärdla, 92411