Teisipäev, aprill 30, 2019
 

Tuuletorn saavutas täiskõrguse

TOOMAS KOKOVKIN
Neljapäeval saavutas Käina alevisse kerkiv kogupere elamuskeskus Tuuletorn täiskõrguse. Kui tavaliselt toob sel puhul sarikatele riputatava pärja alla tellija, siis Käinas läks teisiti. Tuuletorni projektijuht Tiivi Lipp rääkis, et ehitajad seadsid pärja 23meetrise torni tippu ja vallavanem Reili Rand nii kõrgele ronida ei julgenud. “See on nii ohtlik koht, lennates ehk oleks sealt selle pärja kätte saanud,” naljatas Lipp. Nii tõidki töömehed pärja ise alla ja muidugi järgnes sellele tavakohane kostitamine. Lipp ütles, et tema jaoks on sellise hoone ehitus väga põnev ja meeldiv väljakutse. “Sellest tuleb üks vahva ja põnev asi – Hiiumaal polegi teist, igas mõttes nii keerulist hoonet ehitatud,” ütles Lipp ja avaldas lootust, et ehk meeldib elamuskeskus ja sellest avanevad vaated ka külastajatele.

 

Sildid: , ,

Comments

Pole ühtegi kommentaari.
 
Hiiu Lehest

Hiiu maakonna sõltumatu maakonnaleht aastast 1997

Miks sündis Hiiu Leht »
Kontakt

Telefon: +372 463 2199
Email: hiiuleht@hiiuleht.ee

Vabrikuväljak 1, Kärdla, 92411