Teisipäev, aprill 2, 2019
 

Tt-stuudio püüdleb tantsupeole

Pühapäeval toimus Kärdlas XX tantsupeo “Minu arm” Hiiumaa võimlejate üle­vaatuse päev. Tiina Kaev, kes kuulub ka ise võimlemis­rühmade liigijuhi assistendina tantsupeo korraldusmeeskonda, märkis, et tema stuudio rühmad olid ainukesed võimlemisrühmad Hiiumaalt, kes peole minna soovivad.
“Ka neil tuleb omavahel võistelda, sest tung tantsupeole saada on väga suur,” tõdes Kaev. “Üldiselt võib öelda, et pea kolmandik võimlejatest üle Eesti peavad kahjuks koju jääma.” Ülevaatusel esitas oma kava neli koosseisu noori võimlejaid ja naisvõimlemis­rühm Liine.
Kaev jäi võimlejate esitusega väga rahule: “Tubli töö on tehtud, nüüd tuleb pikk ooteaeg, kuid hoiame pöialt.”
Tulemused, millised võimlemisrühmad tantsupeole pääsevad, avaldatakse 6. mail.

 

Sildid: , ,

Comments

Pole ühtegi kommentaari.
 
Hiiu Lehest

Hiiu maakonna sõltumatu maakonnaleht aastast 1997

Miks sündis Hiiu Leht »
Kontakt

Telefon: +372 463 2199
Email: hiiuleht@hiiuleht.ee

Vabrikuväljak 1, Kärdla, 92411