Reede, aprill 12, 2019
 

Talgud Kõpu kalmistul


Reigi kiriku kogudus korraldab heakorratalgud Kõpu alumisel kalmistul ja ootab abikäsi. Koguduse vanem Naima Kukkur ütles, et talgu­päev algab laupäeval, 13. aprillil kell 10. Kaasa palus ta võtta rehad ja töökindad. Kohal on kalmistuvaht Mati Härma raideri ja järelkäruga, et oksi-lehti kalmistult ära vedada. Koguduse preester Hüllo-Kristjan Simson lubas saagida tormiga murdunud puud ja suuremad oksad.
Kalmistul olid kaks tormis murdunud puud teinud imet – kuusk heitis pikali täpselt teejoont pidi ega lõhkunud ühtki hauda. Kehva tervisega saarepuu aga kukkus täpselt kahe pingi vahele nii, et mõlemad jäid terveks.

 

Sildid: , ,

Comments

Pole ühtegi kommentaari.
 
Hiiu Lehest

Hiiu maakonna sõltumatu maakonnaleht aastast 1997

Miks sündis Hiiu Leht »
Kontakt

Telefon: +372 463 2199
Email: hiiuleht@hiiuleht.ee

Vabrikuväljak 1, Kärdla, 92411