Teisipäev, aprill 30, 2019
 

Parvlaevade pardapoeteenuse pakkujana jätkab R-Kiosk

OÜ TS Laevad korraldatud pardapoeteenuse pakkuja konkursi võitis AS R-Kiosk Estonia, mis jätkab 1. oktoobrist uue koostöölepingu alusel teenuse osutamist Virtsu–Kuivastu ja Rohuküla–Heltermaa liinidel opereerivatel parvlaevadel.
Ettevõtte juhatuse liikme ja teenindusvaldkonna juhi Pille Kauberi sõnul osutus ASi R-Kiosk Estonia pakkumus parimaks.
AS R-Kiosk Estonia on parvlaevadel olnud TS Laevade koostööpartner 2016. aasta sügisest. Kauber ütles, et tänu eelnevale kogemusele on nad õppinud kliente tundma ja neil on selge visioon, kuidas reisijaid veelgi paremini teenindada.
“Lisaks vastas nende pakkumine hästi konkursi­tingimustes nõutud keskkonnasäästlikkuse printsiibile,” ütles Kauber. Ta tõi näiteks, et kasutama hakatakse Vegware kaubamärki kandvaid nõusid, mis on ökoloogiliselt puhtad ja biolagunevad. Samuti võetakse kasutusele luigemärgist “The Swan” kandvad kohvitopsid, mis tagab selle, et toode on konstrueeritud ja toodetud keskkonnale parimal võimalikul viisil.
AS R-Kiosk Estonia tegevjuhi Tiia Ilvese sõnul saab uuenenud pardapoes olema klientide jaoks kõige meele­pärasem sortiment. Ka on parvlaevareisijatel edaspidi oodata häid pakkumisi nii tähtpäevade kui saarte suursündmuste ajal. Valikusse on lisandumas ka uusi tooteid, kuid kindlasti jäävad sortimenti klientide lemmikud, nagu hot dog ja ahjusoojad pirukad ning kvaliteetsetest kohviubadest kohv.
Ilvese sõnul saab uuenenud pardapoes olema esindatud rohkem kohalike ettevõtjate toodangut, mis aitavad välja tuua saarte eripära: “Nii Hiiumaa, Saaremaa kui Muhumaa tootjatel on võimalus oma toodangut pardapoodidesse müüki pakkuda.”
Uuendusena luuakse OÜ TS Laevad ja ASi R-Kiosk koostöös võimalus teatud toodete eest ette tasuda läbi TS Laevade e-teeninduse, mis tagab kiirema ja sujuvama teeninduse pardapoodides.

 

Sildid: ,

Comments

Pole ühtegi kommentaari.
 
Hiiu Lehest

Hiiu maakonna sõltumatu maakonnaleht aastast 1997

Miks sündis Hiiu Leht »
Kontakt

Telefon: +372 463 2199
Email: hiiuleht@hiiuleht.ee

Vabrikuväljak 1, Kärdla, 92411