Teisipäev, aprill 30, 2019
 

Nukuteater avab kohviku ja näituse

Kärdla linna sünnipäeval avab Kärdla Nukuteater taas üheõhtu kohviku ja esmakordselt saab tutvuda ka Ülo Sooniku maali­näitusega. Paljudele on ehk üllatuseks, et nukuteatri naabruses elav Ülo Soonik on tegutsenud aastakümneid harrastuskunstnikuna. Nukuteatril õnnestus tema rohkest varamust 17 imelist loodus­maali oma seintele meelitada.
Kärdla nukuteatri eest­vedaja Kersti Ojasalu rääkis, et pidi harrastuskunstnikku päris pikalt veenma, enne kui Soonik nõustus oma maale näitama. “Kui me siin nukus tegutsema hakkasime, siis tuli jutuks, et Ülo maalib, pakkusin talle kohe, et tulgu tehku näitus, esialgu ei võtnud ta vedu, aga lõpuks sain ta nõusse,” oli Ojasalu tulemusega rahul.
Näitus avatakse kolmapäeval, 1. mail kell 18 ja on üleval juuni lõpuni.

 

Sildid: , ,

Comments

Pole ühtegi kommentaari.
 
Hiiu Lehest

Hiiu maakonna sõltumatu maakonnaleht aastast 1997

Miks sündis Hiiu Leht »
Kontakt

Telefon: +372 463 2199
Email: hiiuleht@hiiuleht.ee

Vabrikuväljak 1, Kärdla, 92411