Reede, aprill 5, 2019
 

Mamma Mia osaleb Mitmekesisuse päeval

Sigrid Leigri | Hiiu Leht
Kolmapäeval, 17. aprillil tähistatakse üle Eesti Mitmekesisuse päeva, millega pööratakse tähelepanu iga inimese väärtusele ettevõtetes-organisatsioonides ja ühis­konnas laiemalt. Hiiumaalt osaleb päeva tähistamisel Kärdlas avatud Itaalia restoran Mamma Mia.
Restorani Itaalia päritolu omanik Michele Parucci kostitab sel päeval põnevate pakkumistega, millistega täpselt, selgub õigel päeval.
Parucci sõnul oli osalemine loomulik: “Tähistame seda toredat päeva, kuna hindame kõrgelt mitmekesisust nii meie menüüs kui ka kollektiivis ning soovime seda ka kõigi teistega jagada”.
Hiiu Lehele ütles Parucci, et kui kõik läheb nii nagu planeeritud, hakkab ta oma Keskväljakul asuvas restoranis Mamma Mia pakkuma ka aasiapärast toitu. Selleks kavatseb ta restorani palgata filipiinlasest koka. Praegu on Michelele abiks ka ema Anna, kes soojast Itaaliast poja juurde Hiiumaale kolis.
Mitmekesisuse päeva tähistamine on rahvusvaheline sündmus, millega rõhutatakse iga inimese väärtust ühiskonnas, sõltumata tema rahvuslikust taustast, usulisest kuuluvusest, identiteedist või muudest omadustest.
Sel päeval on kõigil võimalik nautida mitmekesiseid päeva- ja eripakkumisi erinevates söögikohtades üle Eesti, tutvuda erinevate rahvusköökide roogadega ja avastada uusi maitseelamusi.
Mitmekesisuse päeva korraldavad Eesti inimõiguste keskus ja ligi sada Eesti mitme­kesisuse kokkuleppega liitunud organisatsiooni, sh Swedbank, töötukassa, Omniva, Kaubamaja, sotsiaalministeerium ning mitmed teised era- ja avaliku sektori asutused.

 

Sildid: ,

Comments

Pole ühtegi kommentaari.
 
Hiiu Lehest

Hiiu maakonna sõltumatu maakonnaleht aastast 1997

Miks sündis Hiiu Leht »
Kontakt

Telefon: +372 463 2199
Email: hiiuleht@hiiuleht.ee

Vabrikuväljak 1, Kärdla, 92411