Reede, aprill 26, 2019
 

Kõrvaklappe kandnud laps astus ette mopeedile

Samal päeval, 24. aprillil kella 11 paiku hommikul toimus liiklus­õnnetus Hiiumaal Palade külas, kus jalakäija, 13aastane tüdruk astus ootamatult ette mopeedile Lifan LF50Q-2, mida juhtis 61aastane mees. Jalakäija toimetati Hiiumaa haiglasse. Õnnetusse sattunud jalakäijal olid peas kõrvaklapid.
Kärdla piirkonnapolitseinik Mihkel Karjamaa märkis, et saabunud kevadiselt soojade ilmadega on jalgratturite ja jalakäijate hulk liikluses märkimisväärselt kasvanud. “Liiklus­pildi mitmekesisus tähendab ennekõike veelgi suuremat arvestamist üksteisega. Autojuhtidel tuleb säilitada terav pilk teeservas toimuva osas ning valida kergliiklejatest möödumisel ohutu sõidukiirus. Samamoodi tuleb oma ohutuse eest jõuliselt seista ratturitel endil, hoides võimalikult tee paremasse äärde ning tehes end teistele liiklejatele võimalikult hästi märgatavaks,” ütles piirkonnapolitseinik.

 

Sildid: , ,

Comments

Pole ühtegi kommentaari.
 
Hiiu Lehest

Hiiu maakonna sõltumatu maakonnaleht aastast 1997

Miks sündis Hiiu Leht »
Kontakt

Telefon: +372 463 2199
Email: hiiuleht@hiiuleht.ee

Vabrikuväljak 1, Kärdla, 92411