Teisipäev, aprill 9, 2019
 

Kolme päevaga neli kulupõlengut

Neljapäeva, 4. aprilli õhtul kella seitsme paiku oli kulu­põleng Emmaste osavalla Hindu külas. Tõenäoliselt metsaveotraktorist lennanud sädemest alguse saanud kulupõlengu kustutasid päästjad.
Veerand tundi hiljem tuli teade, et Käina alevikus tegid lapsed lõket, milles põletasid porolooni, tõrvapappi ja muid mittelubatud materjale. Päästjad kustutasid lõkke.
Reedel, 5. aprillil kella kuue ajal õhtul teatati häirekeskusele taas tulekahjust Hindu külas. Tee ääres põles umbes 100 ruutmeetrit kulu ning kohalikud elanikud alustasid kustutamisega enne päästjate saabumist. 100 meetrit eemal avastati veel kaks väiksemat, umbes 10×10 meetrise läbimõõduga põlengut.
Laupäeval, 6. aprillil kella nelja ajal pärastlõunal teatati häirekeskusele tulekahjust Partsi külas. Põles 40 ruutmeetrit kulu ja metsaalust. Päästjad likvideerisid tule­kahju. Samal päeval tund aega hiljem teatati häirekeskusele tulekahjust Arukülas, kus traktori summutist lennanud sädemest oli süttinud põlema kaks teeäärset ala. Üks põlenguala oli 10×20 meetri, teine 5×10 meetri suurune. Päästjad likvideerisid põlengud.

 

Sildid:

Comments

Pole ühtegi kommentaari.
 
Hiiu Lehest

Hiiu maakonna sõltumatu maakonnaleht aastast 1997

Miks sündis Hiiu Leht »
Kontakt

Telefon: +372 463 2199
Email: hiiuleht@hiiuleht.ee

Vabrikuväljak 1, Kärdla, 92411