Reede, aprill 26, 2019
 

Keskväljaku pangaautomaat

Miks ei saa enam Kärdla Keskväljaku pangaautomaadist 5euroseid?
Vastab Swedbanki ATM teenuse spetsialist Andres Podžuks: Kärdla Keskväljaku Swedbanki sularaha­automaadist saab välja võtta 10-, 20- ja 50euroseid rahatähti, sest nõudlus nende järele on suurem. 5euroseid rahatähti saab välja võtta Hiiumaa Selveris asuvast automaadist, mis asub pangakontorist vähem kui 2 kilomeetri kaugusel. Kui meie klientide vajadused peaksid ühel hetkel muutuma, võtame seda kindlasti arvesse.”

 

Sildid: ,

Kommentaarid: 1

(kommenteerimine on suletud)

 
 • Juta

  Minul võttis kaua aega enne, kui aru sain, et sealt automaadist ei antagi viiekaid. Iga kord turtsatasin vihaselt ja marssisin minema. Lõpuks kirjutasin neile, et tegelege asjaga ja meili peale tuligi vastus, et sealt automaadist polegi ette nähtud kümnekast väiksemaid rahatähti saada.
  Olen sõpradele sellest rääkinud ja nad on täpselt samamoodi turtsatanud vihaselt ja minema marssinud. Kuidas siis pank peaks aru saama, et nõudlus on olemas? Inimesed ju astuvad lihtsalt minema.

   
   
   
 
Hiiu Lehest

Hiiu maakonna sõltumatu maakonnaleht aastast 1997

Miks sündis Hiiu Leht »
Kontakt

Telefon: +372 463 2199
Email: hiiuleht@hiiuleht.ee

Vabrikuväljak 1, Kärdla, 92411