Teisipäev, märts 26, 2019
 

Talguid saab juba kirja panna

Teeme Ära talgutele saab oma talgud juba kirja panna. Talgukevad kulmineerub maikuu esimesel laupäeval,
4. mail peetava üleeestilise talgupäevaga.
Koostöös Eesti laulu- ja tantsupeo sihtasutusega on sel kevadel üks üleskutseid korrastada oma kodukandis laulu- ja tantsupeo tuleteekonnale jäävaid kultuuri­väärtuslikke paiku. Eesti laulu ja tantsu juubeliaasta projektijuht Sten Weidebaum kutsus juba praegu tegema plaane, millistes paikades oleks vaja talgutöid teha ning kutsuda omakandi rahvast, kollektiive ja kogukondi kaasa lööma.
Veel kutsutakse eestimaalasi kaasa lööma õueraamatu­kogude meisterdamisel ja osalema nurmenukutalgutel. Rohkem infot www.teemeara.ee, kus saab oma talgud juba ka kirja panna. Kõik talgujuhid, kes oma talgud kirja pannud, saavad stardipaketi.
Mullu korraldati üle Eesti kokku 2177 talgut, millest võttis osa 53 128 inimest ehk 4 protsenti eestimaalastest.

 

Sildid: ,

Comments

Pole ühtegi kommentaari.
 
Hiiu Lehest

Hiiu maakonna sõltumatu maakonnaleht aastast 1997

Miks sündis Hiiu Leht »
Kontakt

Telefon: +372 463 2199
Email: hiiuleht@hiiuleht.ee

Vabrikuväljak 1, Kärdla, 92411