Reede, märts 29, 2019
 

Linkov tõuseb SEB kolmandas liigas jõudsalt

Neljal SEB kolmanda liiga etapil üksik­mängus kaasa teinud Kristi Linkovi tulemused on paranenud tõusvas joones: esimestel turniiridel jõudis ta 16 hulka, siis veerandfinaali ja 23. märtsil esinelikusse.
Üllatavalt vähese osavõtuga turniir, vaid 17 registreerunut, viis veerandfinaalis kokku sisehooajal üksnes paarismängudes platsil vastakuti sattunud hiidlased – esimese paigutuse saanud Maarika Mati ja Kristi Linkovi (5.–8. asetus). Tasavägiselt kulgenud mängu võitis Kristi 8:6 ja sai poolfinaalis vastu Piret Pallo (3.–4. asetus), kelle paremus selles võitluses oli 8:5. Turniiri võitis Mai Kalda ja esi­nelikusse mängis end ka Monika Mailend.
Pärast 2018. aasta MASTERSIT on kolmanda liiga turniire võitnud Maarika Matt kahel korral, Heidi Doronin, Anu Kerdi ja Mai Kalda. Teise koha autasu on koju viinud Kirsi Jundas, Mai Kalda, Gerly Kedelauk, Maarika Matt ja Piret Pallo. Poolfinaalis mänginud ja kolmanda koha on saanud Monika Mailend kolmel ja Heidi Doronin kahel etapil, Mai Kalda, Kirsi Jundas, Kirsika Koort, Marit Meeksa ja Kristi Linkov.
Järgmine SEB kolmanda liiga naiste üksikmängu etapp on kavas 6. aprillil.

Tiiu Masing
Hiiumaa tenniseklubi

 

Sildid: , ,

Comments

Pole ühtegi kommentaari.
 
Hiiu Lehest

Hiiu maakonna sõltumatu maakonnaleht aastast 1997

Miks sündis Hiiu Leht »
Kontakt

Telefon: +372 463 2199
Email: hiiuleht@hiiuleht.ee

Vabrikuväljak 1, Kärdla, 92411