Teisipäev, märts 26, 2019
 

Lääne prefektuuri esindavad Haapsalu abipolitseinikud

Eelmisel laupäeval terve päeva väldanud Lääne prefektuuri abipolitseinike kutsemeistrivõistlustel osales kaheksa kaheliikmelist meeskonda. Võidu võttis Haapsalu politsei­jaoskonna abipolitseinike tiim koosseisus Aivar Kaus ja Mikko Kiisa. Kärdla abipolitseinikud Anet Post ja Silver Fokin jäid seitsmendaks.
Võistlustel osalesid meeskonnad kõigist Lääne prefektuuri jaoskondadest: Haapsalust, Pärnust, Raplast, Paidest, Kärdlast ja Kuressaarest ning üks Sisekaitse­akadeemia kadettide võistkond. Võistkondadel tuli oma oskusi näidata väljakutse lahendamisel ja selle kohta intervjuu andmisel, taktikalises ülesandes, teadmiste testis, tulirelva käsitsemisel ja auto vigursõidus.
Lääne prefekt Kaido Kõplas ütles autasustamisel, et võistkonnad olid tublid. “Võistlus oli kui üks suur õppus, mis kindlasti pani proovile, kuid aitas ühtlasi oskusi ja omavahelist koostööd lihvida,” sõnas Kõplas.
Esikolmik esindab Lääne prefektuuri abipolitseinike vabariiklikul kutsemeistrivõistlustel, mis peetakse mai alguses Lääne-Virumaal.

 

Sildid: ,

Comments

Pole ühtegi kommentaari.
 
Hiiu Lehest

Hiiu maakonna sõltumatu maakonnaleht aastast 1997

Miks sündis Hiiu Leht »
Kontakt

Telefon: +372 463 2199
Email: hiiuleht@hiiuleht.ee

Vabrikuväljak 1, Kärdla, 92411