Teisipäev, märts 26, 2019
 

Kätlin Mastile pronksmedal

Tallinnas peeti Eesti noorte meistrivõistlused 64ruudulises kabes minikadettide vanusegrupis, kus paremusjärjestuse selgitasid 13aastased ja nooremad õpilased. Seekord oli osalejaid arvukalt, mänge ruuduliste laudade taga alustasid 26 poissi ja 15 tüdrukut, kes mängisid seitse vooru Šveitsi süsteemis.
Hiiumaa spordikooli esindanud tüdrukud esinesid ootustekohaselt. Kätlin Mast sai viie võidu kõrvale ka kaks kaotust, jagas teist-kolmandat kohta, kuid koefitsientide võrdlus andis talle pronksmedali. Teili Unt lõpetas võistluse nelja võidu, kolme kaotuse ja viienda kohaga. Eesti noortemeistriks tuli Hiiumaa juurtega Tallinna tüdruk Liis Marii Rool.
Viimati võitis meie noortest kabes individuaalmedali Tamor Tomson, kellele kuulus pronks 2017. aastal.

 

Sildid: , ,

Comments

Pole ühtegi kommentaari.
 
Hiiu Lehest

Hiiu maakonna sõltumatu maakonnaleht aastast 1997

Miks sündis Hiiu Leht »
Kontakt

Telefon: +372 463 2199
Email: hiiuleht@hiiuleht.ee

Vabrikuväljak 1, Kärdla, 92411