Teisipäev, märts 12, 2019
 

Kaks etendust Taritu tubateatrilt

Taritu tubateatri etendust “Tädi Teresa” saab kolmapäeval näha Kõrgessaare vaba aja keskuses ja keskuses Ave Vita!
Keskuse perenaine luuletaja Ave Alavainu rääkis, et Väino Uibo pakkus talle pühapäeva õhtul telefonitsi välja mõtte, et Taritu tubateatri inimesed tahaksid talle külla tulla. Nii antaksegi esimene, päevane etendus Tiigi tänaval asuvas Ave Vitas! “See oleks ju ka hea sissejuhatus emakeelepäevale,” põhjendas Alavainu, kes oli kohe nõustunud. Väino Uibo on oma teatri etendustega kultuuri­inimeste kodudes varemgi üles astunud. “Äsja käisid nad näiteks Vasalemma kandis ja nad on käinud ka Ain Kaalepi kodus,” teadis Alavainu.
40 minuti pikkune etendus algab Ave Vitas!
13. märtsil kell 13 ja Kõrges­saare vaja aja keskuses kell 19.

 

Sildid: ,

Comments

Pole ühtegi kommentaari.
 
Hiiu Lehest

Hiiu maakonna sõltumatu maakonnaleht aastast 1997

Miks sündis Hiiu Leht »
Kontakt

Telefon: +372 463 2199
Email: hiiuleht@hiiuleht.ee

Vabrikuväljak 1, Kärdla, 92411