Reede, märts 8, 2019
 

Hiiumaa Kauba­maja sai aastaseks

COOP HIIUMAA
Täna, naistepäeval tähistab esimest sünnipäeva Hiiumaa Kaubamaja, mille käive peale põhjalikke ehitus- ja renoveerimis­töid on aastaga kasvanud 40 protsenti ja klientide arv 10 protsenti.
“Klientide arvu ja käibekasvu taga on uuenenud kauba­valik, kaasaegsed ruumid ning pühendunud personali järjepidev töö,” tunnustas Coop Hiiumaa turundusspetsialist Arno Kuusk.
Hiiumaa Kaubamaja ja Hiiu Konsumi juhataja on Alina Kuuse, kel aasta alguses täitus Hiiumaa tarbijate ühistus 20 tööaastat.
Juhataja kinnitas, et nii hiidlased kui kodusaare külalistest kliendid on uuendatud kaupluse ning kaubavaliku väga hästi vastu võtnud.
“Ei ole harvad juhud, kui esma­kordselt Hiiumaa Kauba­maja uksest sisse astuvad kliendid kiidavad suurte kaubandus­keskustega võrdväärseid kaupluseruume, mitmekesiseid väljapanekuid ning nii Eesti kui maailmatasemel brändide tooteid,” vahendas juhataja külastajate muljeid.
Alina Kuuse sõnul on esimese aasta müügiedu taga Hiiumaa Kaubamaja naiskond koosseisus Annely Luik, Maiki Kibus, Ülle Kullaste ja Pille Sooster, kes aitavad klientidel õigeid kaupu leida ning tutvustavad uusi tooteid. Kauba­valiku uuendamisega tegeleb igapäevaselt tööstuskaupade ostujuht Kersti Vesilind, keda Hiiumaa tarbijate ühistu tunnustas möödunud aasta kokku­võtteid tehes aasta maine­kujundaja 2018 tiitliga.
Sünnipäevanädalal on Hiiumaa Kaubamajas palju uusi kaupu ja soodustooteid. Kõikide ostu sooritanute vahel loositakse iga päev välja soodus­kuponge ja loosiauhindu. Täna kell 12 kostitab kaubamaja kõiki kliente sünnipäeva­tordiga. Homme, 9. märtsil on kauba­majja oodatud lapsed, sest kohal on Pipi ja alates kella 12.30st on avatud meisterdamise töötuba.

 

Sildid:

Comments

Pole ühtegi kommentaari.
 
Hiiu Lehest

Hiiu maakonna sõltumatu maakonnaleht aastast 1997

Miks sündis Hiiu Leht »
Kontakt

Telefon: +372 463 2199
Email: hiiuleht@hiiuleht.ee

Vabrikuväljak 1, Kärdla, 92411