Reede, märts 1, 2019
 

DJ Siimi TOP kümnes

erakogu
Laupäeval kuulutati välja veebilehe EestiDJ.ee rahva­hääletuse tulemused Eesti populaarseima diskori, raadiosaate ja ürituse leidmiseks. Kokku oli hääletajaid ligikaudu 15 000. Auväärselt kümnendalt kohalt võib leida Hiiumaa noormehe Siim Otsaku ehk DJ Siimi. Selle tulemusega edestas ta Eesti diskorite TOP 100s mitmeid tuntud nimesid nagu näiteks Allan Roosi­leht, Kert Allas, Möls ja Sven Arusoo.
Otsak tänas peale tunnustuse pälvimist oma sotsiaal­meedia kontol kõiki, kes teda toetasid ning lubas täie hooga edasi töötada ja suurte tegude poole edasi pürgida, et olla selle positsiooni vääriline.
Eesti lemmikdiskoriks valis rahvas tänavu DJ Keven K, talle järgnes Andres Puusep ja kolmanda koha pälvis Syn Cole.
Möödunud aastal andis edetabeli koostamisse oma panuse ligi 17 000 inimest. Populaarseimateks plaadikeerutajateks valisid hääletusel osalejad toona Andres Puusepa, kellele järgnesid Syn Cole ja Andres Aljaste.
Aastast aastasse üha enam populaarsust kogunud Eesti parima DJ hääletus pidas tänavu ka väikest juubelit, nimelt täitus ettevõtmisel kümme aastat.

 

Sildid: , ,

Comments

Pole ühtegi kommentaari.
 
Hiiu Lehest

Hiiu maakonna sõltumatu maakonnaleht aastast 1997

Miks sündis Hiiu Leht »
Kontakt

Telefon: +372 463 2199
Email: hiiuleht@hiiuleht.ee

Vabrikuväljak 1, Kärdla, 92411